Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 45 76 37 00

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Om os

Kejserens nye Klæders webbutik www.kejserensnyeklaeder.dk er opstartet i foråret 1999 og er nu klar med en modernisering/opgradering af webshoppen. Samtidig hermed ændre webshoppen navn fra www.kejserensnyeklaeder.dk til www.olfertogofelia.dk idet den fysiske butik Olfert & Ofelia findes i Hørsholm Midtpunkt 193, 2970 Hørsholm.

Vi byder alle vore gamle som nye kunder velkommen i den nye webshop og vi vil bestræde os på at vore kunder får en god oplevelse, når de bestiller varer på det nye domæne www.olfertogofelia.dk

Dog vil man stadig kunne klikke sig ind på www.kejserensnyeklaeder.dk men vil automatisk blive viderestillet til den nye webshop www.olfertogofelia.dk uden at man selv skal foretage sig yderligere.

Vi har bestræbt os på at opsætte webshoppen, så kunderne nemt kan finde de ønskede produkter samt ligeledes at vores betalingsmodul, der er krypteret og derfor meget sikkert at benytte, vil kunne gennemføres så smidigt som muligt.

Websiten kan ses på en skærmopløsningen 800x600 pixel. Den virker dog bedst med opløsning 1024x768 pixel. Se hvilken skærmopløsning du har og hvordan du ændrer den::>

Siten virker bedst med Microsoft Internet Explorer, version 4.0 eller nyere.

Har du spørgsmål, kommentarer, ris eller ros til denne website, er du meget velkommen at sende en mail.